Publicat en Puzzles i trencaclosques

4 CONSELLS PER INICIAR-TE EN EL MÓN DELS PUZLES!

fer un puzleT’agradaria fer un puzle i no saps quin escollir? És el primer cop que et planteges el repte? Et donem 4 consells perquè sigui una mica més fàcil endinsar-te en aquest apassionant món!

1Tria una imatge que realment t’agradi. Important per motivar-te, ja que l’objectiu és veure el puzle acabat! Tens varietat de temes on elegir: paisatges, art, composicions, mapes, animals… Segur que en trobes un que t’enamori!

2- Planteja’t reptes assequibles. Si emprens aquesta aventura per primera vegada, millor que triïs un amb poques peces, per exemple, de 300 o 500 seria una bona opció. En el proper podràs augmentar-ne la dificultat!

3Busca un lloc ordenat i ben il·luminat! A vegades és difícil trobar una zona idònia, però caldrà que sigui polida, amb bona llum i tranquil·litat. Veure’ns-hi bé, paciència i concentració és la clau per aconseguir acabar el nostre puzle!

4– Per on començar a muntar? Classifica les peces segons la seva forma o color. Normalment es busca les cantonades per crear el marc on col·locarem la resta. Després separa-les segons el color, forma i textura!

Gaudeix del moment, desconnecta de la feina o les preocupacions i estimula la teva ment durant una estona. Quan acabis i vegis com ha quedat de maco, en voldràs més.

puzle marcpuzle procés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s